Afbeelding

Gratis consult Wolbert fysiotherapie

Zakelijk 52 keer gelezen
UDEN – Wolbert Fysiotherapie houdt een nieuwjaarsactie om onzekerheden over lichamelijke klachten, zorg en verzekeringen weg te nemen. Vanaf 6 januari is er op twee dinsdagavonden een gratis lichamelijke screening, in combinatie met een verzekeringscheck. Iedereen is welkom, ook mensen die geen klant zijn bij de praktijk.

[image=296323]

Op vragen over lichamelijke klachten, het mogelijk risico op lichamelijke ongemakken en welke verzekering het beste past, geven fysiotherapeuten van Wolbert Fysiotherapie antwoord. Het consult wordt voor iedereen gratis aangeboden op dinsdag 6 januari en dinsdag 13 januari tussen 18.00 en 20.00 uur.
De praktijk wil met de actie onzekerheden wegnemen. "Door de vele veranderingen in de zorg leven er veel vragen", verklaart Bas Wolbert, fysiotherapeut in Uden en Boekel.
“Veel mensen hebben de indruk dat ze niets meer vergoed krijgen. Vaak onterecht, zo blijkt. Zo is nog steeds 85procent van de Nederlanders verzekerd voor fysiotherapie in de aanvullende verzekering en in hun basisverzekering, maar velen zijn zich daar niet van bewust. Bij klachten stapt die groep niet of veel te laat naar een hulpverlener. Op de lange termijn kan dit grote gezondheidsproblemen opleveren. Met deze actie willen wij duidelijkheid verschaffen zodat mensen vroeg in het nieuwe jaar weten waar ze aan toe zijn."

Snelconsult
Het snelconsult is een korte lichamelijke screening, gekoppeld aan een verzekeringscheck. Het duurt ongeveer tien tot vijftien minuten. Na het bezoek aan de praktijk hebben mensen meer inzicht in hun fysieke gesteldheid, eventuele lichamelijke klachten en de risico's die zij lopen. Ook krijgen ze informatie over de oplossingen voor deze klachten. Wie zijn verzekeringspasje meeneemt, krijgt bovendien precies te horen wat de eigen verzekering vergoedt en wat niet. Een afspraak maken is niet nodig.
www.wolbert-fysio.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant