Afbeelding

Kerstbingo Ons Caffeej brengt 3015 euro op

Algemeen 125 keer gelezen
UDEN - Ons Caffeej hield maandag 22 december een geslaagde Kerstbingo ten behoeve de Stichting Recreatie & Sport Bijzondere Doelgroepen. De opbrengst dit jaar 3015 euro.

[image=165411]

“Een geweldige opbrengst”, vertelt Maarten Gruwel van de stichting. “We gaan het geld gebruiken voor ondersteuning van de G Voetballers van Udi die zijn geselecteerd voor de Special Olympics Wereld Spelen van 21 tot 25 juli in Los Angeles in Amerika. Verder gebruiken we de opbrengst voor het bezoeken van het grootste muziek festival FUNPOP in Horst. Dit festival is speciaal voor mensen met een verstandelijke handicap. Ook wordt het geld gebruikt voor deelname aan de Nederlandse Sportdag van de Special Olympics en verder voor de ondersteuning van de inmiddels 16 werkgroepen gehandicaptensport in Uden.”

Sponsoren
De sponsoren van dit jaar waren Wijnhuis Uden, Proeflokaal Zuiders, Electro Service Uden, Ben van Dijk Electronics, Sligro, Schietbaan Erik Swinkels, Slagerij Van Zandvoort “La Boucherie”, Brasserie De Conversatie, Fritz Events, Restaurant Sassafraz, Senor PP, Hanos Nijmegen, Restaurant ’t Raadhuis, Oogenlust Bloemen, Restaurant De Brouwketel, LACO Sportcentra, Amstel, Safened, Jumbo de Laak, Peter van Dooren Intercoiffure, Brouwerij van Honsebrouck, Douglas, HiP jewels & watches, PI exploitatie, TGO ontwerp en reclame, Markant Uden – podium voor theater en evenementen, De Visscherie, Sam’s Steaks & More, Brasserie Porte de Provence, Goblin, Sligro, Oogenlust, Peter van Dooren, Jambon en natuurlijk Ons Caffeej!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant