Afbeelding

Geslaagde oudejaarsconference Markant

Algemeen 51 keer gelezen
UDEN – Theater Markant in Uden blikt terug op een zeer geslaagde oudejaarsconference van zondagavond. Op het programma stonden Kitty Goverde en De Schnabbelaars. Vanavond staat het gezelschap opnieuw op de planken in Markant. Kaarten zijn nog verkrijgbaar.

[image=296278]

Het thema van de avond was ‘Zoals u wenst’. Het programma kwam tot stand door ervaringen van mensen over het jaar 2014 mee te nemen in de show. Er was veel livemuziek te horen en de multimediale mogelijkheden van het theater werden benut. Maarten Prinssen, directeur van Markant, is razendenthousiast over de voorstelling. "Het was voor mij een ware apotheose. Ik heb van veel bezoekers gehoord dat ze dit misschien de beste oudejaarsconference ooit vonden die we gehad hebben. Of dat zo is, weet ik niet, maar hij was sterk. Het is moeilijk om aan te geven wat voor mij de hoogtepunten waren. Veel aspecten waren goed. Kitty Goverde was enorm scherp, de teksten waren sterk en de arrangementen van de liedjes spraken mij aan. Voor de artiesten was het natuurlijk enorm spannend. Zij zijn anderhalf jaar bezig geweest met de voorbereiding. De euforische stemming vond ik geweldig. De artiesten hebben het gewoon verdiend. Ik wil iedereen aanraden deze voorstelling vanavond mee te maken."

Traditie
De oudejaarsconference in Markant Uden kent een lange traditie. Net als vorig jaar gaat het weer om een geheel Udense productie. Met sketches, gevoelige liedjes en absurdistische humor zorgden Kitty Goverde en De Schnabbelaars voor een spetterende uiteinde van 2014. Vanavond wordt de conference opnieuw opgevoerd. Qué Pasa verzorgt de afterparty. De oliebollen die na afloop van de voorstelling worden uitgedeeld, zijn beschikbaar gesteld door De Winter media groep. www.markantuden.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant