Afbeelding

Sportjaar bij SkyLine met Peter Bijvelds

Algemeen 59 keer gelezen
UDEN/VEGHEL – Het hoort als dennennaalden onder een versleten kerstboom: Het jaaroverzicht. Vanmiddag blikt SkyLine Sport terug op 2014 waar veel gebeurde. Misschien wel een klein sprongetje naar de actualiteit en toch weer gerelateerd aan sport. Samen twee uur lang met Peter Bijvelds die ook een turbulent (sport)jaar achter zich laat.

[image=276496]

We bellen met Roel Kuilder, redacteur van De Winter media groep en Kliknieuws. Ook aan het woord komen journalisten die een mooi sportjaar achter zich laten: Kees van der Zandt en Wil van den Heuvel of Thomas Stukstette… mensen die elke dag journalistiek met sport te maken hebben. Ook met sporters zelf blikken we terug op een heerlijk sportjaar. De jaarlijkse ludieke sportcompilatie is ook weer klaar. Lachen met versprekingen en bloopers. Reis met ons mee door de SkyLine professor Barabas tijdmachine van 2014 voor leuke sportmomenten.

[image=197982]

Voldoende reden om af te stemmen op SkyLine RTV zaterdag middag. U hoeft niets te missen mits u bent afgestemd op SkyLine RTV van 16.00 tot 18.00 uur. Zondag is er opnieuw sport met alle wedstrijden uit onze regio. SkyLine is te ontvangen op uw autoradio op 106.00 MHz als u in Uden en omgeving rijdt. Is dat in de buurt van of in Veghel stemt u af op 107.100 MHz. Verder op de kabel en natuurlijk het wereldomvattende internet.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant