Afbeelding

‘Hier komt dé carwash van Uden’

Algemeen 107 keer gelezen
UDEN - ‘Hier komt dé carwash van Uden’, staat er op een groot bord aan de Industrielaan in Uden te lezen. Een ultramoderne én milieuvriendelijke autowasstraat moet het worden waar 100 auto’s per uur gewassen kunnen worden.

[image=296081]

Begin januari wordt met de bouw begonnen, vertelt Wim van der Aa die aan de overkant van de Industrielaan al een autobedrijf heeft met Nissan Van der Aa. “Dat draait daar goed en dat blijft daar ook”, vertelt de ondernemer.
Bij het autobedrijf waar voorheen Ton Spijkers gevestigd was, bouwt van der Aa een grote en moderne wasstraat.“ De Shell-pomp blijft, het pand en de gronden daarom heen hebben we aangekocht. Voor het garagepand zoeken we nog een huurder.”
De wasbox van Shell die er nu is, blijft tijdens de bouw gewoon open tot aan de opening van de carwash die medio 2015 plaats gaat vinden. Een opvallende en duurzame carwash, dat gaat het worden, meent Wim van der Aa. “Er komt een groen vegetatief dak op en al het water wordt 100 procent op een biologische manier gerecycled.”
Een aanwinst voor Uden en ook voor het bedrijventerrein: “Fitland komt en dan nu deze carwash. Daarmee zetten we Vluchtoord op de kaart!”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant