Afbeelding

DJ Raph op Christmas Criminals

Algemeen 79 keer gelezen
UDEN - Nog twee dagen en dan barst het ‘criminele kerstfeest’ Christmas Criminals los komende vrijdag vanaf 21:00 uur. T-onestyle heeft het feest samen met Markant neergezet. Hij neemt de gasten mee naar de familie Montana en Corleone om tweede kerstdag op een nieuwe manier te vieren.

[image=296007]

Met deze eerste van een reeks themafeesten wil Toine van Deursen een wending geven aan de huidige evenementen in de regio. Alias Dj T-one: “Mijn doel is om een evenement neer te zetten waarna iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat. Er is geen verplichte dresscode, maar een leuke ‘criminele’ outfit is van harte welkom op dit evenement, inclusief politiepakjes natuurlijk.”
Een verrassende aftrap wordt deze avond om 21:00 uur gegeven door een nieuw 10-jarig dj talentje, namelijk dj Raph (Raphael Nolle). Daarna nemen dj Freak-B en T-one het stokje over om het dak eraf te blazen. De bezoekers kunnen genieten van een drankje in de ‘Escobar’ of een hap nemen van één van de chocolade pistolen, die speciaal voor dit evenement met de hand zijn gemaakt door Patissier Jurgen Koens. Er zijn nog kaarten beschikbaar: http://reserveren.markantuden.nl/bestel/827
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant