Afbeelding

Win kaartjes voor Herrie Uit Nazareth

Muziek 23 keer gelezen
UDEN - De Pul in Uden staat vrijdag 26 december, tweede kerstdag, weer in het teken van BZB’s Kerstival: Herrie Uit Nazareth! Bezoekers kunnen wederom genieten van een goed en veelzijdig arsenaal aan bands. Op het programma staan Monday Patriots, Ruizzz, Prinz Klauz, The Dirty Denims, The Campfire Collaboration en natuurlijk BZB.

[image=295976]

Monday Patriots maken Indie-pop zoals het ooit bedoeld was, met invloeden van Arctic Monkeys, The Kooks en Two Door Cinema Club. Dansbaar, aanstekelijk en voor iedereen toegankelijk. Vier jongens die niets liever doen dan het podium op klimmen en de voetjes van de vloer laten gaan!
De pauzes zullen dit jaar ingevuld worden door The Campfire Collaboration. Deze 3-koppige band brengt een mix van oldtime country/folk/americana. Met meerstemmige zang en akoestische instrumenten een heel fijn gezelschap!
Ruizzz covert enkel populaire nummers uit het Nederlandse genre. Deze worden gebracht met een eigen tintje maar zijn zeker herkenbaar. Dat wordt meezingen.
Dikke vette rock van de bovenste plank door Prinz Klauz. Van Volbeat, Foo Fighters, Rammstein, Black Sabbath en Metallica tot AC/DC, Judas Priest en Saxon.
The Dirty Denims bestaat voor 50% uit dames. De band is geïnspireerd door bands als The Donnas, AC/DC, The Hellacopters en Joan Jett. “De muziek klinkt als poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van Ramones en AC/DC”, aldus Lowlands.
Uiteraard staan de gastheren BZB ook op het menu. En zoals je gewend bent, zal dit uitmonden in een grote feestende massa.

Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de kassa. Kliknieuws mag trakteren en vijf keer twee kaartjes weggeven aan degene die de mooiste muzikale kerstwens stuurt naar . Zie voor meer info www.bzb.nl of www.livepul.com

[image=295975]

[image=295974]

[image=295973]

[image=295972]

[image=295971]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant