Afbeelding

Wensboomactie JCI de Maaskant groot succes

Algemeen 51 keer gelezen
UDEN - Afgelopen weken heeft serviceclub JCI de Maaskant zich ingezet om voor gebruikers van de Voedselbank Uden-Veghel kerstwensen te vervullen. Zaterdag stond de serviceclub op de kerstfair bij Uden on Ice om de laatste wensen te vervullen. Er is ruim 8.300 euro geschonken door sponsoren en andere ‘wensvervullers’ waardoor vrijwel alle wensen zijn vervuld.

[image=230510]

Iedereen die gebruik maakt van de Voedselbank, van jong tot oud, mocht een kerstwens inleveren bij de serviceclub. Dit leidde tot heel uiteenlopende wensen, van barbiepoppen tot dagjes Efteling en van een hondenbotje tot een keer met de partner uit eten. JCI de Maaskant heeft ervoor gezorgd dat ook financiële bijdragen zijn omgezet in vervulling van wensen. Dinsdag krijgen de mensen hun pakket van de Voedselbank en daarbij dat wat ze hebben gewenst. Dus als iemand had opgegeven een dagje Efteling met gezin, krijgt deze persoon dan het aantal benodigde entreebewijzen.
JCI is een internationale organisatie van jonge ondernemende professionals tussen de 23 en 40 jaar oud die allerlei zakelijke en maatschappelijke activiteiten organiseert, met als doel een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. www.jcidemaaskant.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant