Barre(n)tocht bij Uden on Ice

  •   keer gelezen
UDEN - In gezelschap ‘een biertje vatte’ of genieten van een appelsapje. En dat in liefst zeven Udense kroegen op één middag. De Barre(n)tocht is vanmiddag om half drie begonnen maar aanschuiven kan nog steeds.

[image=265147]

Dit jaar gaat de tocht langs acht cafés: Café ’t Stulpke, Ons Caffeej, Café de Preek, Sergeant Peppers, Borrelcafé Wij, Het Udenaartje, De Vrolijke Koster en natuurlijk de Schrobbelèr Sfeerproeverij van Uden on ice. De dresscode: ‘winterkleding’.
Vanuit de Schrobbelèr Sfeerproeverijtent is de tocht begonnen maar het duurt zo lang als het gezellig is. Tussendoor even iets eten is wel zo verstandig. Bij de speciale kraam naast de ijsbaan zijn soep en broodjes. Om van kroeg naar kroeg te komen, stap je gratis in het treintje dat op en neer rijdt tussen de Markt en de Sint Janstraat. Vertrek: elk heel uur vanuit de Sint Janstraat, elk halfuur vanaf de Markt.
Kaarten koop je dit jaar bij café Sergeant Peppers of de kassa van Uden on ice. De kosten zijn 5 euro inclusief maaltijd en treinvervoer, exclusief drankjes.
Meer berichten