Afbeelding

Q-Music en Kerstbingo bij Ons Caffeej

Zakelijk 38 keer gelezen
UDEN – De Q-Music Foute Party strijkt vanavond neer in Uden bij Ons Caffeej. Dus dat wordt swingen en zingen met de lekkerste en meest foute hits. Het begint om 22.00 uur. Ook dit jaar houdt Ons Caffeej weer een Kerstbingo voor het goede doel. Maandag is de 22ste editie om 20.00 uur en iedereen die mee wil doen is welkom aan de Udense Markt 9-11.

[image=291942]

Dit jaar is er een record aantal prijssponsoren. De opbrengst gaat naar Stichting Recreatie & Sport Bijzondere Doelgroepen. De bingokaarten zijn bij binnenkomst voor zes euro te koop. Een gedeelte van de prijzen wordt verloot, lootjes daarvoor kosten een euro per stuk. De opbrengst van vorig jaar was 3130,85 euro. Dit jaar wordt natuurlijk gehoopt op een nog hoger bedrag. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de deelnemers aan de Special Olympics en voor vijftien werkgroepen van de stichting zoals atletiek, gymnastiek, paardrijden, scouting, G-voetbal en skiën.

Sponsoren
De sponsoren van dit jaar zijn Wijnhuis Uden, Proeflokaal Zuiders, Electro Service Uden, Ben van Dijk Electronics, Sligro, Schietbaan Erik Swinkels, Slagerij Van Zandvoort “La Boucherie”, Brasserie De Conversatie, Fritz Events, Restaurant Sassafraz, Senor PP, Hanos Nijmegen, Restaurant ’t Raadhuis, Oogenlust Bloemen, Restaurant De Brouwketel, LACO Sportcentra, Amstel, Safened, Jumbo de Laak, Peter van Dooren Intercoiffure, Brouwerij van Honsebrouck, Douglas, HiP jewels & watches, PI exploitatie, TGO ontwerp en reclame, Markant Uden – podium voor theater en evenementen, De Visscherie, Sam’s Steaks & More, Brasserie Porte de Provence, Goblin en natuurlijk Ons Caffeej! De hoofdprijzen zijn ‘n Hip Horloge ‘n LED kleurentelevisie, de presentatie ligt weer in handen van Jeroen van Doorn.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant