Afbeelding

Robin Walk gast bij SkyLine sport

Algemeen 145 keer gelezen
VEGHEL/UDEN – Jongeling uit het keurkorps van trainer Bas Gösgens is Robin Walk (19). De rookie uit de eerste selectie van UDI’19 is zaterdag een uur lang gast in het sportprogramma van SkyLine. Of er nog iemand in zijn kielzog mee komt, is nog niet bekend. Wie weet achter op de fiets bij pa Rob Walk; de redactie laat zich verrassen.

[image=295842]

Met nog een paar wedstrijden wordt de spoeling voor sport met de kerst hoe langer hoe dunner. Ook het weer is dreigend voor doorgaan of afgelasting. Erp mag inhalen tegen EFC en Gemert gaat voor een half uur naar Tiel. Volkel speelt op het kunstgras van Margriet een belangrijke wedstrijd. Bij winst doet de ploeg van William van der Steen goede zaken. Het van slag zijnde Korfrakkers gaat uit naar VVO, aan al deze wedstrijden wordt aandacht geschonken. Bas Gösgens spraken we over zijn aanblijven bij UDI’19. Bart Möhlmann gaat van de selectie naar A1 van UDI’19. Voldoende copy om twee uur te vullen. De vijf minuten van Joris Verwijst waar assistent-trainer Lodewijk van Helvoirt vooruit en terug blikt op zijn club Blauw Geel'38.

[image=288166]

Niets te missen
Alle reden om af te stemmen op SkyLine RTV zaterdag middag. U hoeft niets te missen mits u bent afgestemd op SkyLine RTV van 16.00 tot 18.00 uur. Zondag is er opnieuw sport met alle wedstrijden uit onze regio. SkyLine is te ontvangen op uw autoradio op 106.00 MHz als u in Uden en omgeving rijdt. Is dat in de buurt van of in Veghel stemt u af op 107.100 MHz. Verder op de kabel en natuurlijk het wereldomvattende internet.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant