Afbeelding

Jambon opent haar deuren weer

Zakelijk 564 keer gelezen
UDEN – Jambon gaat zaterdag weer open. Na een 'onfortuinlijke sluiting inzake faillissement buiten eigen machte' - het inmiddels welbekende verhaal - hebben Bart van Lanen en Remco Krooswijk het grootste gedeelte van de in beslag genomen inventaris terug kunnen kopen van de veiling. Na de voorbereidingen, is vanaf morgen, zaterdag, 20 december, Jambon weer open voor het gastronomische publiek.

[image=292258]

“Het is natuurlijk een zeer vervelende kwestie waar we mee te maken hebben gehad en de afgelopen tijd is het voortbestaan van Jambon en Tante Pietje behoorlijk onzeker geweest. Maar gelukkig hebben we door gezamenlijke kracht, doorzettingsvermogen en de steun uit onze omgeving - familie en vrienden – het voor elkaar gekregen een doorstart te maken en deze narigheid achter ons te laten”, licht Remco Krooswijk met merkbare opluchting toe.
“In eerste instantie zal alleen Jambon nog opengaan, volgende week gaat het grotere gedeelte open. Daarnaast heeft Jambon in het nieuwe jaar ook een speciale ruimte voor privite dinning, walking dinners en recepties tot circa 50 personen. Ook is de zaal van Jambon vanaf 4 januari weer beschikbaar voor feesten, partijen en koffietafels voor gezelschappen tot 130 personen. Het is nu zaak dat we zo snel mogelijk van start gaan met Jambon en vanuit daar weer leven gaan blazen in de hele zaak", voegt Bart van Lanen toe. “En we hebben er ontzettend veel zin in om weer lekker aan de slag te gaan.”

Eigenaren
Remco en Bart waren voorheen respectievelijk bedrijfsleider en chef-kok bij Jambon en Tante Pietje, maar mogen zich vanaf nu trotse eigenaar noemen van het geheel. “We hebben altijd met heel veel plezier samengewerkt met Rob en wij hopen dat hij ons van advies zal dienen met zijn enorme horecakennis. Wat hij allemaal heeft opgebouwd in de afgelopen 40 jaar, daar hebben wij alleen maar respect voor. Ook hebben wij de afgelopen jaren enorrm prettig samengewerkt met Rob en danken hem voor zijn fantastische “master classes”.

Openingstijden
Jambon is dus vanaf aanstaande zaterdag weer open met dezelfde openingstijden als voorheen – van dinsdag tot en met zondag, vanaf 16.30 uur. "We heten onze gasten weer van harte welkom met dezelfde, vertrouwde formule, veel van de inmiddels welbekende gerechten, maar af en toe natuurlijk, met iets lekker nieuws."

In verband met de feestdagen zijn er afwijkende openingstijden:
Kerstavond: gesloten
1ste kerstdag: gesloten
2de kerstdag: geopend vanaf 16.00 uur
Oudjaarsdag: gesloten
Nieuwjaarsdag: geopend vanaf 17.00 uur
Reserveringen worden nu al aangenomen via het bekende telefoonnummer: 0413-332534
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant