Afbeelding

Afscheid Til van Boxtel van St. Antonius

Algemeen 122 keer gelezen
VOLKEL - Til van Boxtel heeft op 83-jarige leeftijd afscheid genomen als bestuurslid van de vrienden van St. Antonius. Zij wilde het even rustiger aan doen en samen met Cor, haar man, meer tijd door brengen.

[image=295821]

Til is geen onbekende in Volkel zij heeft al meer dan 50 jaar vrijwilligers werk gedaan. Van kerkbestuur, cliëntenraad van huize St Antonius, emancipatieraad bij de gemeente Uden en de laatste 10 jaar bij de stichting vrienden van de St Antonius. Ter gelegenheid van het afscheid is haar een diner aangeboden met uiteraard en prachtige bos bloemen. Ook heeft ze uit handen van de voorzitter Evert Oostendorp nog een certificaat als blijk van waardering gekregen.

Til van Boxtel
2004 - 2014
10 jaar, dat is een Decennium lang:
 
Trouw bestuurslid van vrienden van Sint Antonius
Jezelf inzetten om de medemens te helpen

Niet in de schijnwerpers willen staan
Wel je stem laten horen
Niet voor eigen gewin gaan maar alleen voor de medemens
Je precisie, goed is niet goed genoeg
Jezelf vrijwillig inzetten voor Volkel
Voor de vrienden van Sint Antonius
Voor een alom gewaardeerde Stichting
Bestuurslid Til, bedankt!
We wensen je alle goeds voor de toekomst!

De stichting vrienden van de St Antonius zorgt voor financiële ondersteuning en bevordering van activiteiten ten behoeve van de bewoners van Zorgcentrum Sint Antonius in Volkel. Enkele voorbeelden van hun activiteiten zijn de kabelkrant in het huis, prieeltje in tuin, ieder jaar een midzomerfeest met muziek in de tuin van het huis, AED in het huis, geluidsinstallatie, camera om kerkdiensten te kunnen volgen, duofiets, gemeenschappelijk abonnement bibliotheek, ijsmachine voor de keuken, braintrainer, beamer met spelcomputer Wii, uitstapjes bewoners met touringcar (Intratuin), TV in recreatiezaal, volière voor de bewoners pastorie en veel meer.

[image=295820]

[image=295822]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant