Afbeelding

Tegelkoopjeshal.nl in Uden: Open Dumpdagen

Algemeen 41 keer gelezen
Open Dumpdagen van 17 tot 31 December bij Tegelkoopjeshal.nl in Uden: 15.000m² vloer- en wand tegels uit voorraad leverbaar tegen de beste prijzen!

[image=295816]

De Groot-Handel.com B.V. is een groothandel in tegels, mozaïeken, natuursteen en sanitair. De Groot-Handel.com levert zowel aan de vakhandel als aan particulieren. In onze showroom vindt u ruim 500 soorten 1ste keus vloer- en wandtegels. Behalve onze reguliere show hal hebben wij een speciale "koopjeshal" voor extra interessante aanbiedingen van tegels die direct uit de voorraad geleverd kunnen worden. Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor het transport. U als klant zo veel mogelijk ont-zorgen is voor ons een vanzelfsprekend gegeven.

Onze tegels komen uit restpartijen of zijn rechtstreeks ingekocht vanaf de fabriek. Door deze werkwijze kan De Groothandel uit Uden uw de beste prijs-kwaliteit verhouding aanbieden. Door rechtstreekse inkoop vallen er vele schakels weg binnen het leveringsproces van fabriek naar winkelier. U als klant profiteert hier natuurlijk van, omdat wij hierdoor de scherpste prijs kunnen hanteren voor onze producten.

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal soorten vloer- en wandtegels in natuursteen, keramiek,houtlook en nog veel meer. Wij leveren ook de bijbehorende producten zoals lijmen, voegmiddelen en onderhoudsproducten. Onze voorraad bestaat uit zowel moderne als uit klassieke artikelen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van tegels kunnen wij u voorzien van uitgebreid advies voor u nieuwe project. Wij denken graag met u mee. Laat u inspireren en kom eens langs in onze showroom te Uden. De koffie staat altijd klaar!

Naast onze vloer- en wandtegels hebben wij hetzelfde, af fabriek, concept gehanteerd voor onze sanitair producten. U kunt dus vele euro’s besparen op de totale betegeling, en sanitair ruimten voor uw project of woonhuis.

Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken maar wilt u toch meer weten over de Groothandel.com en de producten dan kunt u ook terecht op www.degroot-handel.com of www.tegelkoopjeshal.nl
Op deze websites vindt u alle informatie over onze producten en bieden wij deze aan in onze nieuwe webwinkel. In onze webwinkel kunt u met een paar klikken direct u nieuwe vloer en sanitair producten bestellen met de daarbij horende bijproducten zoals lijmen en onderhoudsmiddelen.
U hoeft alleen maar aan te geven hoeveel m2 tegels u nodig heeft. Onze efficiënte rekenmodule geeft u precies aan hoeveel tegels, lijm en voegmiddelen u nodig heeft om u project te realiseren. Een snelle levering van uw producten is gegarandeerd.

Als uw voorkeur uitgaat naar ons totaal ont-zorgen pakket kunnen wij u in contact brengen met gespecialiseerde vakmensen die uw droomproject kunnen realiseren.

Mocht u meer informatie wensen of vragen hebben over een artikel dan kunt u, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Linie 7
5405 AR Uden
T: 06 – 42443385
M:


Openingstijden:
Woensdag 09.00-17.30 uur
Donderdag 09.00-17.30 uur
Vrijdag 09.00-20.00 uur
Zaterdag 09.00-15.00 uur


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant