Afbeelding

Cheque Vetipak voor kinderafdeling Bernhoven

Algemeen 58 keer gelezen
UDEN – Vetipak schenkt het geld voor relatiegeschenken dit jaar aan de kinder- en jongerenafdeling van ziekenhuis Bernhoven. Een aansprekend doel, aldus directeur Johan Verbruggen.

[image=295815]

Naast twee vestigingen in Veghel, is het hoofdkantoor van Vetipak gevestigd in Oss. Johan Verbruggen, één van de directeuren: "Meer dan vierhonderd van onze medewerkers wonen in het gebied Oss, Uden en Veghel. Als zij, of hun familie, naar een ziekenhuis gaan, kiezen ze voor Bernhoven. Daarmee is Bernhoven een aansprekend doel voor onze medewerkers, want Bernhoven is hún ziekenhuis."
Mark van der Burgt heeft sinds de geboorte van zijn dochtertje veel te maken met de kinder- en jongerenafdeling van het ziekenhuis. "We worden hier zo goed opgevangen en begeleid. Het team geeft ons elke keer een warm (thuis)gevoel. Ik vind het dan ook extra fijn dat we nu ons kerstgeschenk aan deze afdeling schenken."
Floor van den Bogaart, projectmedewerker van de kinder- en jongerenafdeling, weet al een besteding voor het geld. Dit wordt gebruikt voor een introductie- /informatiefilm voor ouders van kinderen die worden opgenomen. Daarnaast is Bernhoven bezig de wachtkamers waar kinderen komen, kindvriendelijker te maken, onder andere door speelgoed te kopen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant