Afbeelding

Specsavers steunt Dierenopvangcentrum Hokazo

Algemeen 33 keer gelezen
UDEN - Een goed begin van het nieuwe jaar voor Dierenopvangcentrum Hokazo. Voor dit lokale goede doel wordt vanaf januari 2015 een jaar lang gespaard in Specsavers Uden. Lokale initiatieven uit Uden konden zich de afgelopen maanden aanmelden op stichtingspecsaverssteunt.nl om kans te maken op de financiële steun. Dierenopvangcentrum Hokazo kreeg uiteindelijk de meeste stemmen van het publiek.

[image=275003]

Dit is alweer de vijfde spaarronde van Stichting Specsavers Steunt. Alle Specsavers-winkels in Nederland sparen ieder jaar voor een goed doel uit de omgeving. “Het is elk jaar weer een verrassing voor wie we gaan sparen. Het publiek bepaalt namelijk welk goede doel uit de omgeving wij gaan steunen. Ik wil Dierenopvangcentrum Hokazo van harte feliciteren met het behalen van de meeste stemmen en kijk er naar uit om voor dit lokale initiatief te gaan sparen. Als winkel kunnen we op deze manier bijdragen aan het belangrijke werk van lokale initiatieven voor de gemeenschap”, aldus Junes Benslimane, opticien bij Specsavers Uden.
Specsavers richtte in 2010 de stichting op om iets terug te geven aan de lokale gemeenschap. In 2015 start Stichting Specsavers Steunt alweer de vijfde spaarronde. Voor elk verkocht montuur en hoortoestel doneren de Specsavers-winkels automatisch een vast bedrag aan de stichting. Na een jaar sparen, schenkt elke winkel telkens het bijeen gebrachte geldbedrag aan een lokaal goed doel of initiatief en het landelijke doel Nationaal Fonds Kinderhulp.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant