Afbeelding

Knoerissenkrant voor Porcellus en Porcus

Carnaval 46 keer gelezen
UDEN- Inmiddels traditiegetrouw is ook dit jaar bij de ijsbaan van Uden on Ice de nieuwe Knoerissenkrant uitgereikt. Léon de Beer van De Winter mediagroep overhandigde het nieuwe exemplaar aan Prins Porcellus de 49e, Chris van der Voort en Jeugdprins Porcus de 49e, Collin Rijkers.

[image=295745]

De vrijwilligers van de communicatiecommissie hebben de krant weer gevuld met veel carnavalsinformatie, -nieuwtjes en -evenementen.
Paul van Krijl van de Knoerissen: ”Op het moment dat iedereen nog aan het genieten was van de zomerzon, gingen wij als communicatiecommissie alweer aan de slag met het nieuwe carnavalsseizoen. We kwamen bij elkaar om te brainstormen over de nieuwe huisstijl, de krant en de site. Met interviews, artikelen en foto’s en illustraties hebben we er weer iets moois van gemaakt. We hebben dit jaar een nieuwe huisstijl. Zowel de huidige als ook de nieuwe carnavalsevenementen zijn nóg herkenbaarder. We verwijzen in de krant vaak naar de website knoerissen.nl. Die is net als de krant in een nieuw, overzichtelijk en modern jasje gestoken met alle relevante achtergrondinformatie over carnaval.”
De krant telt dit jaar maar liefst zestig pagina’s vol achtergrondartikelen en nieuws. Tussen Kerstmis en Nieuwjaar valt de krant bij zo’n 19.000 huishoudens op de deurmat, samen met het Udens Weekblad.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant