Afbeelding

Rooijendijk verrast met vrijwilligerspenning

Algemeen 61 keer gelezen
UDEN - Marijke Rooijendijk van Majorettekorps De Wiebert werd dinsdagmiddag verrast door een bezoek van wethouder Overmans die haar kwam vertellen dat ze de vrijwilligerspenning 2014 van de gemeente Uden in de Sector sport en recreatie toegekend heeft gekregen. Marijke Rooijendijk is bestuurslid bij de Wiebert en al 35 jaar actief als vrijwilliger.

[image=295734]

Marijke is voor het Majorettekorps zeer waardevol door haar actieve inzet en vooral enthousiasmering en positieve benadering naar de jeugdleden, maar ook zeker een stabiele factor binnen de club Bijzonder is dat zij ook haar gezin inzet voor hand- en spandiensten bij de verenigingsactiviteiten. Verder zet ze geldinzamelingsacties op in de vorm van rommelmarkten, Grote Club Actie en ze coördineert de collecterondes van Anjerfonds en Jantje Beton.
Naast haar vele werkuren op de peuterspeelzaal besteedt ze veel tijd aan extra aankleding van de klas en voorbereidingen aan info-avonden van ouders en opa’s en oma’s. Zelfs naast dit alles is er nog tijd om bejaarden te begeleiden bij bingo-avonden of andere uitjes.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant