Afbeelding

Wensboomactie voor Voedselbank

Algemeen 18 keer gelezen
UDEN - JCI De Maaskant zet zich zaterdag tijdens Uden on Ice – Kerstfair met de Wensboomactie in voor de Voedselbank Uden/Veghel. Met dit initiatief laat de serviceclub wensen van voedselbankgebruikers in vervulling gaan.

[image=265146]

De wensen kunnen variëren van een prinsessenjurk tot een fiets en van een bezoek aan de tandarts, de kapper of warme handschoenen. Vanuit de Voedselbank zijn er 140 wensen ontvangen. Een aantal is al samen met bedrijven en particulieren vervuld, maar om álle wensen in vervulling laten gaan is hulp nodig.
Zaterdag is JCI De Maaskant in het centrum van Uden om het winkelend publiek te vragen wensen in vervulling te laten gaan. Ook kan iedereen via http://jcidemaaskant.wordpress.com/ een wens van een of meerdere voedselbankgebruikers uit laten komen. Bedrijven of particulieren die iets te bieden hebben wat niet direct gevraagd wordt als wens, kunnen toch van zich laten horen. Mogelijk kan dit ook voor de wensboomactie gebruikt kan worden (geen tweedehands kleding of speelgoed).
JCI is een internationale organisatie van jonge ondernemende professionals tussen de 23 en 40 jaar oud die allerlei zakelijke en maatschappelijke activiteiten organiseert, met als doel een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. www.jcidemaaskant.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant