Afbeelding

Van Orsouw: 'Ik schrok van het nieuws'

Voetbal 28 keer gelezen
ODILIAPEEL - Peter van Orsouw kreeg zondagochtend niet al te leuk nieuws te horen. Zijn contract bij voetbalvereniging Odiliapeel werd per direct ontbonden. "Dat kwam koud op mijn dak."

Volgens het bestuur en de technische staf is de komst van een nieuwe trainer noodzakelijk om de kans op een plek in de vierde klasse te vergroten. De Ossenaar had de breuk niet aan zien komen. "Ik had wel het gevoel dat een contractverlenging er mogelijk niet in zou zitten. Maar dat ik nu per direct weg moet, daar 'verschoot' ik wel van. Het bestuur en de technische staf willen koste wat kost naar de vierde klasse. We stonden zevende, maar hebben wel wat pech gehad. Ik had er zeker nog zin in om door te gaan en de spelers ook. Maar de beslissing is genomen en al heb ik daar mijn vraagtekens bij, ik ga niets negatiefs over de club zeggen."
Van Orsouw hoopt volgend seizoen weer ergens aan de bak te kunnen als (hoofd)trainer. Wellicht dat zelfs de tweede competiehelft nog iets voor hem in petto heeft. "Ik ga bekijken wat er vrij is en ga dan solliciteren. Maar misschien dat een mooie club iets interessants voor me heeft. Ik vind het voetbal namelijk geweldig en sta overal voor open."

[image=283050]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant