Afbeelding

Funkband Seven Eleven naar De Pul

Muziek 69 keer gelezen
UDEN - Funkband Seven Eleven bestaat al 27 jaar en speelde op talloze nationale en internationale podia en festivals waaronder driemaal op het North Sea Jazz Festival. Vrijdag 19 december om 20.00 uur treedt de band op in De Pul in Uden.

[image=295459]

Tijdens een feestelijke Funky X-Mas Party presenteert Seven Eleven die avond haar nieuwe single Disco wasn’t good enough met een bijbehorende videoclip. Het catchy nummer is onderdeel van het splinternieuwe studio-album Back to the Source dat in februari 2015 in de Melkweg in Amsterdam ten doop zal worden gehouden. De plaat is in Londen geproduceerd door gitarist/producer Rob Manzoli, het creatieve brein van Right Said Fred waarmee hij diverse wereldhits scoorden. Daarna werkte Manzoli met Outkast, Jocelyn Brown, Sugababes en Lady Miss Kier. Tegenwoordig doet Manzoli veel productiewerk met P-Funk icoon George Clinton. Zo is het contact met Seven Eleven ontstaan.

Live-album
Recent werd een nieuw live-album: Live in Uden gepresenteerd. De opnamen zijn afkomstig van het succesvolle jubileumconcert dat Seven Eleven in 2012 gaf in De Pul ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan.
In November 2013 was Seven Eleven voor het laatst te bewonderen in De Pul, tijdens een avondvullend programma met de bekende Britse formatie Incognito. Op 19 december is de energieke funkband dus weer terug in De Pul.

Voorprogramma
Het concert van Seven Eleven wordt voorafgegaan door een optreden van de Funky ORGANizers ("Young, funky, fresh & wild!"). Discjockey van de avond is de Udense DJ Funk President ("The undisputed one"). Iedere bezoeker krijgt na afloop van de avond op vertoon van zijn of haar entreebewijs de gloednieuwe cd-single ‘Disco wasn’t good enough’ mee naar huis.

Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de kassa.

Lezersactie
Kliknieuws mag een aantal live-cd’s weggeven aan lezers die weten welke leden van Seven Eleven uit Uden komen. Stuur je antwoord naar

[image=295458]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant