Afbeelding

Vijf zittingsavonden bij CV ‘De Piepers

Carnaval 35 keer gelezen
VOLKEL - Carnavalsvereniging De Piepers uit Volkel heeft dit carnavalsjaar vijf volledige zittingsavonden. De voorkoop start vrijdag 12 december.

[image=268690]

Carnavalsvereniging De Piepers in Volkel heeft de keuze gemaakt om een vijfde zittingsavond toe te voegen voor de leden. Andere jaren waren er altijd vier zittingsavonden en één avond voor de KBO en de Regenboog. “Omwille van aantal personen dat men kan plaatsen per avond is deze keuze gemaakt” geeft de carnavalsvereniging aan.
Met het aantal leden dat de carnavalsclub heeft is het niet mogelijk om deze leden in vier avonden te plaatsen. “De zaal is nu eenmaal niet groter en we zullen de leden dienen te voorzien van een zittingsavond” vervolgt de Carnavalsvereniging. Voorheen was het wel mogelijk maar sinds de sluiting van zaal Stevens en met de verhuizing naar ontmoetingscentrum De Schakel ontkomt men niet aan deze wijziging.
De vijfde avond betekent dat de avond voor de KBO en de Regenboog hiermee komt te vervallen. “Dit is helaas een van de beslissingen die veranderingen met zich meebrengen” aldus de Carnavalsvereniging. Wel worden er gesprekken opgestart met beide verenigingen om samen een ander evenement te gaan opzetten. “We zijn een gemoedelijk dorp en hebben er groot belang bij dat we als verenigingen elkaar steunen”, vervolgt de Carnavalsvereniging .
De zittingsavonden worden gehouden op 23, 24, 29, 30 en 31 januari 2015 in ‘De Pieperploats’ te Volkel. Alle artiesten en alle vrijwilligers achter de schermen zijn al volop bezig met de voorbereidingen om ook dit jaar weer een mooi programma op de planken te brengen.

De leden kunnen plaatsen reserveren op vrijdag 12 december van 19.00 tot 20.00 uur of zaterdag 13 december van 11.00 tot 12.00 uur in De Pieperploats. Mochten er plaatsen vrij zijn, dan kunnen niet-leden op zaterdag 10 januari van 10.00 tot 11.00 uur kaartjes kopen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant