Afbeelding

Kerstveiling UDI'19 in Markant

Algemeen 10 keer gelezen
UDEN - Na de afgelopen jaren te gast te zijn geweest bij Uden on Ice wordt de traditionele UDI’19 Kerstveiling voor het eerst gehouden in theater Markant. De aftrap van de Kerstveiling is bij Uden on Ice met het UDI’19 Curlingtoernooi. De eerste kavels worden vanaf 19.30 uur geveild.

[image=295377]

Veilingmeesters brengen ongeveer 175 kavel op ludieke wijze onder de hamer. Er zijn diverse kavels zoals scooter, ingelijst shirt gesigneerd door spelers Nederlands elftal WK 2014, gesigneerd shirt van Armin van Buuren, diverse toegangskaarten voor voetbalwedstrijden zowel in Nederland als in het buitenland. Een VIP aanbieding de wedstrijd Turkije – Nederland met tweedaags verblijf.

Goede doelen
Ook dit jaar wordt de opbrengst aan verschillende UDI’19 doelen besteed waarbij de meest in het oog springende goede doelen zijn; het vrouwen- en meisjesvoetbal. Het vrouwen-/meisjesvoetbal staat nationaal flink in de schijnwerpers. Ook bij UDI’19 is een beleidsplan gepresenteerd met het doel om ook de vrouwen en meisjes op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen laten presteren met ook hier veel aandacht voor de recreatieve speelsters.
Er is veel interesse en aandacht voor het G-voetbal; The Road to LA. ONS G-team is verkozen om Nederland te vertegenwoordigen op de World Summer Games in Los Angeles. Team NL doet met 68 sporters mee in 13 takken van sport. UDI’19/Beter Bed uit Uden is er trots op dat er tien voetballers van de vereniging door Special Olympics Nederland zijn ingeloot voor Team NL.

Een veilingboekje waar alle kavels instaan is in te zien op de UDI-site
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant