Afbeelding

Siebers & Van Gerwen verhuisd naar Uden

Zakelijk 253 keer gelezen
UDEN - De Landerdse drukkerij Siebers & Van Gerwen en Drukkerij Ketelaars uit Uden gaan hun samenwerking verder uitbreiden. De bedrijven bundelen hun krachten en zijn sinds 1 december gehuisvest in het bestaande pand van Ketelaars aan de Westwijk in Uden.

[image=295360]

De twee drukkerijen werkten al langer samen en het samenvoegen van de productie was een logische vervolgstap. Ook de veranderende markt speelde daarin een rol. “Ons machinepark en orderpakket sluiten goed op elkaar aan. Wat de een niet had, had de ander wel. Nu kunnen we klanten vanaf één plek bedienen”, zeggen Carlo Siebers en Theo van Gerwen van de Landerdse drukkerij. “Voorheen moesten wij met orders die bij de één beter paste op en neer rijden tussen Schaijk en Uden, nu blijft het op dezelfde locatie. Dat is een stuk efficiënter. Het efficiënter werken zal ook voor onze relaties voordeel opleveren, door de grotere productiecapaciteit en extra vakmensen zal de doorlooptijd verkort worden en meer tijd vrijkomen om de klant juist te adviseren en meer mee denken met hun communicatievraagstuk.”

Eén bedrijf
Voor de relaties van Siebers & van Gerwen gaat er niet zoveel veranderen: “De orders die gereed zijn zullen, net als voorheen, keurig aan huis of bedrijf worden afgeleverd en als er advies nodig is komen wij graag naar u toe.”
Voorlopig blijven Siebers & Van Gerwen en Ketelaars twee bedrijven, maar het is de bedoeling dat in een later stadium de bedrijven worden samengevoegd. Alle personeelsleden van de twee drukkerijen kunnen blijven werken in het nieuwe bedrijf. “Daardoor hebben we op elk vlak meerdere specialisten. We kunnen gebruik maken van elkaars kennis en mogelijkheden”, zegt Rob Ketelaars van Drukkerij Ketelaars.

Contact
Voor de klanten veranderd er niets zij behouden dezelfde contactpersonen.
Meer informatie: www.siebers.nl en www.drukkerijketelaars.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant