Afbeelding

Boekel Sport en Volkel gaan voor periode-1

Voetbal 20 keer gelezen
GEMERT – Andere ploegen in 3D zijn al met kerstreces, Boekel Sport en Volkel gaan nog even door. Zaterdag valt namelijk de beslissing wie zich periode-1 mag toe-eigenen. Om 19.00 uur trappen de twee teams af op Sportpark Molenbroek van voetbalclub Gemert.


Door: Peter Kuijpers

[image=295314]

Afgelopen zaterdag kregen we al een amuse van de komende beslissingswedstrijd. De laatste wedstrijd voor de winterstop was toevallig ook een treffen tussen de kemphanen van komende zaterdag. Een wedstrijd waar Volkel overtuigend met 4-0 won en als ruime winterkampioen met kerstreces gaat. Trainer William van der Steen van Volkel zei het zaterdag al: "Deze wedstrijd was voor ons belangrijk, zeg maar dé belangrijkste. Zaterdag in Gemert willen we ook graag winnen, maar dit was voor ons prioriteit nummer één. Boekel Sport is een kwalitatief goede club en het zou zomaar kunnen dat ze nu van ons winnen. Maar we geven niets weg. We gaan zeker proberen ook periode-1 binnen te halen."

[image=295315]

Zaterdag revancheren
Boekel Sport-trainer Ruud Vermeer slikte de afstraffing professioneel weg: "Volkel was beter zaterdag. Wat moet ik daar verder op zeggen. Tot nu toe hadden we maar vijf doelpunten tegen, daar kwamen er in Volkel maar liefst vier bij. Gelukkig kunnen we ons zaterdag revancheren. Je weet dat we aan elkaar gewaagd zijn. Op dit moment scoort Volkel wat makkelijker dan wij dat doen. We gaan daar deze week aan werken. De competitie is nog lang niet beslist. Volkel moet ook nog maar eens zien te winnen een week later bij Margriet. Zaterdag op Molenbroek nog maar eens vlammen en dan toch tevreden de winterstop in. Wij beginnen in januari iets later omdat we maar een korte zomer hadden. Eerst echter proberen we in Gemert te winnen van Volkel."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant