Afbeelding

De nieuwe look van PINX

Zakelijk 59 keer gelezen
UDEN - Interieurdesigner PINX in Uden heeft zich in het nieuw gestoken. Met een fris en kleurrijk logo, een nieuwe huisstijl en vernieuwde website. Plus een slogan die zegt waar het op staat: outstanding interiors! Het bedrijf van Ingrid Janssen realiseert al tien jaar prikkelende interieurconcepten en is de laatste jaren flink gegroeid.

[image=295292]

Of het nu gaat om een interieurconcept voor zakelijke dienstverlening, zorg, horeca of retail: PINX ontwerpt interieurs die het merk of verhaal van een organisatie kracht bijzetten. Met sfeer en beleving, en volledig afgestemd op de gebruikers. Ingrid en haar team slagen hierin al jaren. Dat blijkt wel uit de groei die het bedrijf de afgelopen jaren doormaakte. Het portfolio vult zich met alsmaar grotere projecten en PINX weet zich steeds duidelijker te onderscheiden.
Er is een nieuwe huisstijl, onderstreept door een duidelijk statement: outstanding interiors. “Outstanding staat voor treffend, prikkelend en uniek”, legt Ingrid uit. “Volledig op maat gemaakt voor de organisatie in kwestie. We gaan op zoek naar de identiteit van een bedrijf, luisteren naar de wensen van de klant en kruipen in de huid van bezoekers en gebruikers. Vervolgens realiseren we een passend inrichtingsconcept. Origineel én functioneel tegelijk.” PINX is gevestigd aan Loopkantstraat 7e in Uden. http://www.pinx-design.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant