Afbeelding

Problemen ontvangst SkyLine via KPN

Algemeen 24 keer gelezen
UDEN/VEGHEL - Kijkers die SkyLine TV via KPN ontvangen, kunnen problemen hebben met de ontvangst. De problemen worden veroorzaakt door werkzaamheden die KPN uitvoert.

[image=147408]

Of KPN de problemen nog voor 1 januari oplost, is volgens de lokale omroep nog maar de vraag. Dan stopt KPN namelijk met het doorgeven van SkyLine, omdat kabelaars vanaf dan niet meer wettelijk verplicht zijn om lokale omroepen gratis in het zenderpakket op te nemen.
Omdat de lokale omroep niet tevreden is over de huidige beeldkwaliteit van KPN, is besloten om de samenwerking vanaf 1 januari niet door te zetten. “SkyLine is bereid om te betalen voor het doorgeven van het signaal door KPN, maar niet op basis van de huidige beeldkwaliteit die KPN levert. Vandaar dat SkyLine heeft besloten om voorlopig te stoppen met KPN. Kijkers en luisteraars die SkyLine toch willen ontvangen, kunnen via de website www.skylinertv.nl alle gemiste uitzendingen terugkijken. Een ander alternatief is om over te stappen naar Ziggo”, laat de lokale omroep weten.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant