Afbeelding

SkyLine Sport met Volkel versus Boekel

Algemeen 16 keer gelezen
VEGHEL/UDEN – Volkel - Boekel Sport is een aansprekende derby. Vanavond om 19.00 uur trappen de twee teams af aan De Eeuwsels in Volkel. Boekel Sport mag Volkel niet verder weg laten lopen. Volkel daarentegen wil ‘Herbstmeister’ worden. SkyLine blikt vooruit met de man in vorm: Luuk van den Elzen van Volkel en aanvoerder Jelle Bouwmans van Boekel Sport.

[image=287730]

Verder veel voetbal met Bas Gösgens van UDI’19. Zes punten binnen acht dagen is de buit van de tricolores. Morgen is O.S.S.20 de tegenstander in Oss en dat is andere koek. Blauw Geel’38 speelt zondag zonder de geschorste Danny Verbakel. De Veghelaren willen met winst het debacle van vorige week wegspoelen. Hierover gaat het gesprek met trainer Erwin van Breugel van Blauw Geel’38. Beide trainers geven tevens hun mening over de deze week door de KNVB gepresenteerde piramide en te vormen tweede divisie.

[image=226592]

Roel Kuilder, redacteur Kliknieuws/sport uit Oss, komt in de uitzending met ongetwijfeld informatie over O.S.S.'20 en TOP dat zo lekker bezig is met overigens beperkte financiële middelen. Bijzonder knap van het voormalige amateurvoetbal icoon: sv TOP. SkyLine sport gaat praten met Francois Gesthuizen, trainer van Achilles’29, en voormalig trainer van Blauw Geel’38. Hij heeft nog geen club gevonden die bij hem past. Daarover en nog veel meer gaat het gesprek met de man die eind dit seizoen vertrekt bij de ploeg uit Groesbeek. Tot slot bellen we met Venhorst aanvoerder Paul van Lankveld. Hij speelt morgen met zijn team de zware uitreis naar Nulandia. De laatste wedstrijden voor de ploegen in de derde klasse D. Na zondag gaat tot 8 februari de winterstop in. Wie weet ook nog een stukje indoor, de zaterdaguitslagen en veel nieuwtjes samen gevoegd in twee uur regionale en aanraakbare sport op uw radio.

[image=198273]

Voldoende reden om af te stemmen op SkyLine RTV zaterdag middag. U hoeft niets te missen mits u bent afgestemd op SkyLine RTV van 16.00 tot 18.00 uur. Zondag is er opnieuw sport met alle wedstrijden uit onze regio. SkyLine is te ontvangen op uw autoradio op 106.00 MHz als u in Uden en omgeving rijdt. Is dat in de buurt van of in Veghel stemt u af op 107.100 MHz. Verder op de kabel en natuurlijk het wereldomvattende internet.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant