Afbeelding

Vijf bedrijven Best Managed Company

Zakelijk 43 keer gelezen
UDEN - In de regio Uden-Veghel zijn maar liefst vijf bedrijven bekroond met de titel ‘Best Managed Company’. Van Doren Engineers, HOBIJ, Hutten catering, Wiltec en CSU behoren hiermee tot de best geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakten Deloitte en ING donderdag bekend.

[image=295175]

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business organiseren. Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. In totaal zijn zo’n 75 bedrijven uitgeroepen tot Best Managed Company, waarvan 5 uit de regio Uden-Veghel.

Winnaar
Een van de winnaars, Van Doren Engineers, deed dit jaar al voor de tweede keer mee en werd door de kritische jury wederom geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten. Deloitte en ING concluderen dat Van Doren Engineers excellent scoort op het thema ‘Innoverend ondernemen’, met name als het gaat om nieuwe product-marktcombinaties in de industriële automatisering. Jos van Doren, algemeen directeur, zegt hierover: “Naast industriële automatisering en elektrotechniek is productie-ICT een belangrijke pijler onder ons bedrijf geworden. Hiermee maken wij waar waaraan we begonnen zijn: er zit een enorme groeicapaciteit in de integratie van ICT en productie bij onze klanten. Wij voldoen aan een grote behoefte in de markt.”


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant