Afbeelding

Nieuwe start in Dok 5401 Julianastraat

Zakelijk 72 keer gelezen
UDEN – De verkoop van twintig te bouwen appartementen nabij de Markt aan de Julianastraat in Uden is begonnen. Momenteel staan op het perceel nog twee oude vrijstaande woningen. Het gebouw krijgt de naam Dok 5401.

[image=295171]

“Als starter wonen in het centrum van Uden met een parkeerplaats op eigen terrein. Wie wil dat nou niet? Dat betekent dus alles binnen handbereik en midden in de gezelligheid. Bioscoop, theater, cafés, terrassen, restaurants, parken om te relaxen, sportschool, zwembad, winkels, allemaal op loopafstand.
Vanwege onder andere de lage rente bedragen de netto maandlasten bij een koopsom van
115.000 euro v.o.n 393 euro. De appartementen worden in volle vrije eigendom verkocht dus geen erfpacht. Iedere bewoner maakt gebruik van een parkeerplaats op eigen terrein.
Startersleningen zijn nog mogelijk in de gemeente Uden. Het te realiseren gebouw wordt gekenmerkt door de diversiteit aan geveltypes hetgeen het gebouw een speels karakter geeft. Het ademt een beetje de sfeer uit van de zogenaamde grachtenpandjes.

Voorwaarden
Tijdens de kick-off werd het kantoor van Partner Wonen Makelaars goed bezocht. Bezoekers kregen een goed beeld van de indelingen, ligging en afwerkingniveau. Er zijn nu zeven appartementen in optie. De bouw vangt aan bij veertien verkochte appartementen en kopers kunnen er dan al in 2015 wonen.
Geïnteresseerden kunnen nog gebruikmaken van de huidige financieringsvoorwaarden, alsmede de belastingvrije schenkingen. Vanaf 1 januari 2015 wordt de leencapaciteit beperkter. Voor meer informatie: Partner Wonen Makelaars of Bernheze Makelaars.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant