Afbeelding

Weinig beweging rond trainersstoelen topamateurs

Voetbal 12 keer gelezen
UDEN / OSS - Het is hectisch deze weken als het gaat om vertrekkende en komende trainers. Het is echter opvallend dat bij de hoogst geplaatste clubs nog bijna nergens witte rook is waargenomen.

Bij UDI'19 is Bas Gösgens inmiddels bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer. De Parkzichters verbeterden zich vorig seizoen enigszins ten opzichte van zijn debuutjaar. Dit seizoen is het nog afwachten hoe het verder gaat. Het kan nog twee kanten op zeg maar. Het is daarom onduidelijk of de trainer uit Engelen er nog een jaartje aan vastplakt. Beide partijen zullen waarschijnlijk hun zegje doen. Binnenkort weten we meer.

[image=283363]

Onduidelijk
In Gemert lijkt Bert Ruijsch vast in het zadel te zitten. Aan de andere kant is hij in totaal al aan zijn vijfde jaar op Molenbroek bezig. Het lijkt aannemelijk dat de club wel met hem verder wil maar officieel is ook betreffende Ruijsch nog niets bekend. En wat wil de trainer uit Zaltbommel zelf? In Veghel is het zo goed als zeker dat Erwin van Breugel gaat blijven. Hij zit er nu voor het tweede jaar en de resultaten zijn goed te noemen. Naar algemene verwachting zal tijdens de nieuwjaarsreceptie verlenging van het contract worden aangekondigd. In Cuijk is men na het aangekondigde vertrek van Eric Meijers op zoek naar een nieuwe technische leider. De club wordt gebombardeerd met sollicitaties maar zal zelf ook wel een paar kandidaten op het oog hebben. Uiteraard wordt de naam van Francois Gesthuizen veel genoemd maar uiteindelijk zal toch de beslissing door JVC zelf worden genomen. Afwachten dus.

[image=230925]

Onduidelijk, deel 2
In Schijndel zit Frank Brands voor het tweede jaar. Schijndel staat zo goed als onderaan maar naar verluidt wil het bestuur toch wel met hem door. Een trainer is natuurlijk ook zo goed als zijn materiaal. Het is echter ook nog maar de vraag wat de ambitieuze Brands zelf wil. Wordt vervolgd. Bij OJC Rosmalen zit Dennis Dekkers al een tijdje op de bank. Vorig seizoen werd men kampioen en nu draait OJC aardig mee in de Topklasse. De resultaten zijn dus prima. De gesprekken zijn inmiddels druk aan de gang. Het zou niemand verrassen als Dekkers blijft maar helemaal zeker is dat ook daar nog niet. Bij SV TOP is het ook nog onduidelijk wie er volgend jaar voor de groep staat terwijl alleen bij O.S.S.'20 Maarten van Vugt wel al heeft bijgetekend. De ervaring leert dat als er één club uit bovengenoemd rijtje iets gaat aankondigen betreffende een vertrekkende trainer dat dan de carrousel meteen hevig gaat draaien. Stilte voor de storm dus.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant