Afbeelding

Ujese chocoladekoepeltjes zijn terug

Opmerkelijk 362 keer gelezen
UDEN - Toen banketbakkerij Cor Mickers de deuren sloot, nam patissier Christian van Kempen een aantal machines van zijn over. Er werden door de bakker ook een aantal bonbonvormen aangeboden, waaronder de originele koepelvormen. Christian bracht dit ter sprake bij VVV coördinator Jeannette Huussen, die was meteen geïnteresseerd. De Ujese koepeltjes zijn nu exclusief verkrijgbaar bij de VVV in Uden.

[image=295140]

Thijs Vonk, wethouder in de gemeente Uden, heeft de eerste exemplaren in ontvangst genomen. Hij was blij verrast. Uiteraard werd er meteen een bonbon geproefd. De lekkernij kon de goedkeuring van wethouder wegdragen. "Een mooi product om Uden te promoten."
Christian Chocolaterie Patisserie heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en ambachtelijk produceren van bonbons, truffels en chocoladegeschenken. Alle bonbons worden met de hand gemaakt.
De handgemaakte Ujese koepeltjes zijn er in puur, melk en witte chocolade, met een vulling van heerlijke praliné bestaande uit noten, chocolade en echte Maashorsthoning.

Ujese koepeltjes zijn exclusief verkrijgbaar bij VVV Uden, Mondriaanplein 22a, per 12 stuks verpakt in een cadeaudoosje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant