Afbeelding

Nieuw bij BBQenzo.nl: de pizzarette

Zakelijk 74 keer gelezen
UDEN - Heerlijk zelf kokkerellen tijdens een feestje, partijtje of gewoon gezellig thuis; met vrienden of familie. BBQenzo.nl heeft alles in huis om het gemakkelijk te maken. De professionele haal- en brengservice garandeert de maximale kwaliteit aan verse producten en een minimum aan eigen werk. “We brengen uw bestelling wanneer u wilt, 365 dagen per jaar en haalt de vuile vaat de volgende dag weer op. U hoeft zich dus alleen bezig te houden met de gezelligheid in huis, de lekkere gerechten en u kunt genieten van het gezelschap.”

[image=295139]

Naast de vele gourmet, tapas en (winter)BBQ-mogelijkheden, is er nu ook de pizzarette. “Een pizzarette is een handzame tafel-oven die wij bij u afleveren, compleet met deegbolletjes, deegrolletjes, sauzen, vlees, vis en groenten naar keuze. De pizzarette combineert het beste van de Hollandse en Italiaanse keuken.”
Een (kinder)feestje wordt nóg leuker met de pizzarette: “Het bakken op de steen, zoals het hoort, zorgt voor de authentieke smaak die u gewend bent bij een echte pizza. Oer-Hollands, zelf gemaakt, maar met de typische Italiaanse sfeer en smaak. De zorgen voor de oven, borden, bestek, versproducten én de afwas blijven bij BBQenzo. Wilt u ook zorgeloos kunnen genieten van uw feestje of tijdens de feestdagen. Kijk op de www.BBQenzo.nl voor de keuze uit de lekkerste ingrediënten en bestel online of bel 0800-2008.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant