'Vrienden van Uden Live' in De Pul

Muziek 22 keer gelezen
UDEN - “Wanneer komen de vrienden nou weer eens bij elkaar?” is een vaak gestelde vraag aan zowel Staal met Glazen als Ruizzz. De twee Udense Nederlandstalige feestbands spelen al jarenlang in Nederland op diverse festivals en poppodia. Zelden staan ze samen op de bühne, laat staan tegelijkertijd op één en hetzelfde podium.

[image=294751]

Op zaterdag 29 november is het weer zover. De twee Udense bands staan dan weer samen op het podium van de Pul om een ouderwets Udens feestje te bouwen. “De laatste editie van de Vrienden van Uden Live was eveneens een samenwerkingsverband met Ruizzz en was een super gezellig feestje” legt Staal met Glazen drummer Gijs van Heeswijk uit. “Het begon weer te kriebelen en gelukkig had Ruizzz ook weer zin om samen te spelen!’’
Deze editie wordt wederom gegarandeerd een feest waarbij Staal met Glazen en Ruizzz de rode draad zullen vormen. Tijdens deze editie zullen er nóg meer Udense gastartiesten de bands muzikaal ondersteunen. Daarnaast zullen de twee Udense bands elkaar ook muzikaal aanvullen en zal ook de Veghelse feestkapel Dùbent proberen de Udense Pul op z’n kop te zetten. De avond zal worden afgesloten door top DJ Layla T, bekend van Festyland & 7th Sunday.

Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop aan de avondkassa kosten ze 10 euro.

[image=294752]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant