Afbeelding

WFT-certificaat voor Verbossen Assurantiën

Zakelijk 51 keer gelezen
UDEN - Ze gingen gezamenlijk op examen voor het onderdeel WFT PE-Plus Adviseur Schade Zakelijk en slaagden ook als één club. En met een gemiddeld cijfer van een acht mochten de medewerkers van Verbossen Assurantiën en Risicobeheer dubbel trots zijn op zichzelf. Voor de klant is het behalen van dit certificaat een garantie om deskundig en integer advies te krijgen.

[image=294707]

Een WFT-certificaat is een must om te kunnen werken bij een bank, financieel advieskantoor of verzekeraar. Wie zijn of haar diploma laat ‘verlopen’, mag op den duur niet meer adviseren en zo vervalt de vergunning volgens de Autoriteit Financiële Markten, de toezichthouder.
“Ons team telt maar liefst achttien adviseurs”, vertelt Saskia Verbossen van het Udense kantoor, dat ruim veertig jaar ervaring heeft in het adviseren en realiseren van verzekeringsconstructies voor particulier en bedrijfsleven. “Die kun je natuurlijk naar een opleiding of cursus sturen, maar wij hebben onderzocht of we hier in huis een eigen opleidingscentrum zouden kunnen opzetten. Het vergroot de rust onder onze mensen en het groepsgevoel binnen de organisatie.”

Aan de slag
“We zijn nu een officiële examenlocatie, erkend door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening. Dat betekent dat ook anderen hier examens kunnen laten afnemen.”
“We zijn er vroeg bij”, vervolgt Saskia Verbossen. “Vóór 1 januari 2016 dient iedereen zijn certificaat behaald te hebben. Dat wij het nu op zak hebben, betekent ook dat we des te eerder weer aan het herhalingsexamen gaan beginnen. Zo zijn we weer heel tijdig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En dat komt uiteindelijk onze relaties ten goede. Zo kunnen wij een goed advies geven op het gebied van Schade- en inkomensverzekeringen, Leven, Hypotheken en Pensioenen.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant