Afbeelding

Halfords in Uden en Oss blijven open

Zakelijk 131 keer gelezen
UDEN - Door curatoren is maandag meegedeeld dat de eigen winkels van Halfords Nederland BV voorlopig gesloten blijven. Ondanks dat er zes weken met diverse partijen is gesproken, is er nog geen doorstart gerealiseerd. Maar 28 franchisenemers, waaronder Uden en Oss zijn gewoon geopend.

[image=294642]

Op het laatste moment is er nog een partij gekomen die aangegeven heeft interesse te hebben in de keten met auto- en fiets accessoires. De curatoren zijn hier nog mee in gesprek en verwachten uiterlijk 5 december met verdere mededelingen te komen omtrent deze ontwikkeling.
Ruud de Koning van filiaal Uden: “Wij hebben hier de afgelopen jaren een gezond bedrijf opgebouwd door onze service en we hebben vele vaste klanten. Het liefst ga ik door onder de naam Halfords. Mocht dit echter niet gaan dan zal ik de naam aanpassen en zet ik mijn eigen naam op de gevel.” Ook het personeel in Uden en Oss blijft gewoon hetzelfde.
“De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest om afspraken te maken met leveranciers om onze winkel open te houden om onze klanten te kunnen voorzien. Dat is zichtbaar goed gelukt. Bij Halfords Ruud de Koning aan de Marktstraat in Uden en bij Halfords aan de Heuvelstraat in Oss is iedereen nog steeds op de juiste plek voor auto en fietsartikelen en sint- en kerst geschenken.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant