Afbeelding

Woonoutlet Living for All bestaat vijf jaar

Zakelijk 421 keer gelezen
UDEN - Woonwarenhuis Living for All opende donderdag 12 november 2009 voor het eerst haar deuren. In het voormalige Iduna-pand aan de Industrielaan in Uden werd tot 2002 nog ondergoed gemaakt, maar na een grondige verbouwing ontstond een eigentijdse winkel met volop keuze aan meubels en woonaccessoires.

[image=294608]

Niet alleen de buitenzijde van het pand onderging een metamorfose, ook het interieur werd volledig aangepast. Het 6.000 vierkante meter grote grondoppervlak werd verdeeld in een groot aantal units die verhuurd worden aan fabrikanten, importeurs en handelaren. Deze partijen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen winkel. Living for All ondersteunt hen middels een centraal kassasysteem, de inrichting van de unit en het adviseren van klanten.

Concept
Eric Beks, eigenaar van Living for All, over de opening in 2009: “Het bijzondere concept van Living for All, waarbij producten direct afkomstig zijn van fabrikanten, importeurs en handelaren, is uniek in Zuid-Nederland en was voor ons een belangrijke drijfveer om de winkel te openen. In heel Nederland zijn slechts een handvol van dergelijke woonoutlets actief: een gat in de markt! Veel unithouders deelden dit enthousiasme en richtten een unit in. Het voordeel voor de consument is evident: Living for All biedt veel keuze, scherpe prijzen en iedere week zijn er nieuwe producten.”
Dat het concept veel mensen aanspreekt, blijkt onder meer uit de bezoekersaantallen. De eerste maand trok Living for All 50.000 bezoekers, waarvan 15.000 in het openingsweekend. Al anderhalve maand na de opening besloot Living for All om het winkeloppervlak te vergroten met zo’n 2.000 vierkante meter. Met 1.000 vierkante meter achterin de winkel en 1.000 vierkante meter op de eerste verdieping, werd extra ruimte geboden om aan de vraag van fabrikanten, importeurs en handelaren te voldoen. Maar daar bleef het niet bij: eind 2010 werd de winkel uitgebreid tot maar liefst 10.000 vierkante meter. Het meubelaanbod werd verder vergroot en bovendien werd het assortiment uitgebreid met shop-in-shops zoals bijvoorbeeld OTAK en Happy@Home.

Zondag
Eric Beks vervolgt: “Vanaf het begin is het onze opzet geweest om elke zondag open te gaan. Winkelen is voor veel mensen een vorm van recreatie en gezelligheid. De eerste zondag dat we open waren, werd meteen een groot succes. Niet alleen ons eigen parkeerterrein was volledig gevuld, ook de nabije omgeving stond vol met auto’s. En klanten kwamen niet enkel uit nieuwsgierigheid een kijkje nemen; er stond ook een lange rij bij de kassa’s."
Door de tijd heen heeft Living for All veel aandacht besteed aan het verder verfraaien van de winkel. Niet alleen de presentatie en aankleding werden verbeterd, ook het assortiment werd sterk uitgebreid. Naast meubels en woonaccessoires vindt de klant bij Living for All onder meer keukenartikelen, verlichting, tuinproducten, feestartikelen, speelgoed, sieraden, tassen en mode. Ook voor bekende merken zoals Riverdale, Nextime, Appletree, HKliving en VT Wonen is de klant bij Living for All aan het juiste adres.

Uitbreidingen
In 2013 startte een nieuwe afdeling op de eerste verdieping onder de naam Inspiration for All. Op deze woonafdeling vinden bezoekers diverse producten voor binnen- en buitenshuis. Denk hierbij aan behang, gordijnen, vloeren, keukens, terrasoverkappingen en veranda’s. Tevens is Inspiration for All gespecialiseerd in het geven van passend woonadvies. In 2014 betrok Budget Home Store XL een deel van het pand van Living for All met een eigen ingang. Net zoals Living for All is Budget Home Store aanbieder van voordelige en trendy meubels en accessoires. Door de grootschalige internationale inkoopkracht worden kwaliteitsmeubelen voor betaalbare prijzen aangeboden.
Op zaterdag 29 november wordt achterin de winkel van Living for All een nieuwe winkelruimte geopend met 500 vierkante meter aan teakmeubelen. Alle kasten, tafels en stoelen van teakhout worden voor zeer aantrekkelijke tarieven aangeboden. Bent u op zoek naar een specifiek meubel? Ook het op maat maken van meubels is mogelijk, zonder dat u hiervoor extra betaalt! Bovendien is onlangs 400 vierkante meter van de meubelafdeling van Happy@Home verbouwd.

Uitstapje
Een bezoek aan Living for All, gevestigd op Woonboulevard Uden, staat garant voor een leuk dagje uit. Het uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils. Daarnaast heeft Lunch for All, de lunchroom in het pand van Living for All, smakelijke en voordelige dranken en gerechten. En bij Flowers for All, tevens gevestigd in het pand van Living for All, kan de bezoeker terecht voor betaalbare boeketten en bloemstukken van topkwaliteit.
Living for All, gevestigd op Industrielaan 10 in Uden, is op maandag tot en met donderdag geopend van 09.30 tot 17.30 uur, op vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en op zaterdag én zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

In het kader van het 5-jarig jubileum wordt op zaterdag 29 en zondag 30 november een feestweekend met activiteiten en aanbiedingen georganiseerd. Raadpleeg www.living-for-all.nl voor meer informatie.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant