Afbeelding

Marjorie van Geenhuizen naar Veleda Advies

Zakelijk 93 keer gelezen
UDEN - Marjorie van Geenhuizen is geassocieerd partner geworden van Veleda advies in Amsterdam. Veleda advies is een landelijk opererend adviesbureau op het snijvlak van strategie, organisatieontwikkeling, inhoud, marketing en fondsenwerving.

[image=277416]

Van Geenhuizen richt zich als senior adviseur kunst & cultuur vooral op projecten met een cultureel maatschappelijke component. “Door afnemende subsidies en bijdragen uit fondsen is er in de sector grote behoefte aan nieuwe strategie om inkomsten uit de markt te vergroten. Veleda helpt bij het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten, waarbij samen met andere partijen meer maatschappelijke impact gerealiseerd kan worden. Voor het bedrijfsleven biedt cultuur een interessante optie om commerciële merken te versterken. De merkwaarde van cultuur is groot en biedt niet alleen een aantrekkelijke meerwaarde in bekendheid; maar ook waardering en binding.”
Van Geenhuizen is gespecialiseerd in deze partnerships met het bedrijfsleven. Sinds april 2014 is zij tevens register erkend (REF)sponsorwerver. Naast haar werkzaamheden voor Veleda blijft Van Geenhuizen actief als bestuursvoorzitter van de Stichting Beheer Museumkwartier ´s Hertogenbosch. De stichting heeft inmiddels een succesvol eerste exploitatiejaar (2013) afgesloten.
Petra Hoogerwerf, directeur-eigenaar Veleda: “Met Marjorie’s expertise verbreden wij onze advisering voor de culturele sector én versterken wij ook ons netwerk in zuid Nederland”.
Veleda advies bestaat sinds 1994 en begeleidt organisatie breed teams en individuen. Het bureau heeft voor vele non profit organisaties en overheden gewerkt waaronder: het Oranje Fonds, de ministeries van EZ en BKZ, de Nationale Jeugdraad, de VPRO, het Huis der democratie, de Alzheimer Stichting, Avans Hogeschool en Edukans.

Zie ook www.veleda.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant