Afbeelding

Verrassingsfeest voor juf Riet

Onderwijs 146 keer gelezen
ODILIAPEEL - Op peuterspeelzaal De Blokkertjes in Odiliapeel was het woensdag feest omdat het 25 jaar geleden was dat Riet van den Heuvel als peuterspeelzaalleidster begon. Ze kreeg een ‘verrassingsfeest’ aangeboden.

[image=294319]

Al vroeg werd Riet verrast toen er een heuse ‘trike’ voor haar deur stond. Deze rode trike (beschikbaar gesteld door Trike Centrum Uden) bracht haar in stijl naar de peuterspeelzaal. Daar werd ze opgewacht door alle peuters en de kinderen van de basisschool. Hier ging zij onder zelfgemaakte bogen door naar haar peuterspeelzaal. Het was Riet inmiddels wel duidelijk dat het een hele speciale dag zou worden.
Ze wist er echt niets vanaf en werd heerlijk verwend door de peuters, ouders en collega’s met prachtige cadeaus en lieve woorden. De dag werd afgesloten met een heerlijk ‘High Thea’ samen met haar collega’s.
Juf Riet wordt door iedereen als een rots in de branding gezien op de peuterspeelzaal. Niets is haar teveel en altijd zal het kind centraal staan, wat er ook gebeurt. Ze is een kleurrijk figuur die na al die jaren nog altijd met veel enthousiasme met haar peuters bezig is.

[image=294318]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant