Afbeelding

Verwijst Tegels: ‘Houttegels zijn in’

Zakelijk 102 keer gelezen
UDEN - De beurs Cersaie in Bologna (Italië) was duidelijk: keramische houttegels zijn in. Daar speelt Verwijst tegels en sanitair in Uden en Deurne op in met het nieuwste en grootste assortiment in wand- en vloertegels en dus ook keramische tegels met houtstructuur.

[image=294287]

Bijna niet te onderscheiden van echt hout dankzij de levensechte structuur. En nooit meer schuren, lakken, oliën of in de was zetten, maar gewoon een natte dweil en klaar.Voor wie van hout houdt, maar opziet tegen het beschermen, onderhoud en de slijtage van een houten vloer, kan zijn hart ophalen met de keramische houttegels. Samen met tegels die een cement/betonlook hebben, vormen ze de nieuwe trend in wonen, werken en winkelen. En in badkamers kan de ‘houten' vloer zonder problemen.
Er zijn verschillende prijsklassen, vrijwel altijd aanzienlijk lager dan de kosten van een echte houten vloer. Voegen in de kleur van de houttegel, zodat het een prachtig geheel wordt die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. Ook fraai als (horizontale) wandtegel.
Allemaal te zien in een van de showrooms Verwijst tegels en sanitair in Uden aan Bitswijk of in Deurne.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant