Afbeelding

Ziekenboeg UDI'19 is leeggelopen

Voetbal 7 keer gelezen
UDEN - De selectie van UDI'19 heeft een paar vrije dagen goed gedaan want de vele blessures lijken inmiddels allemaal geheeld. Hierdoor kan trainer Bas Gösgens weer keuzes maken. Aanstaande zondag zou het fijn zijn als er bij laagvlieger De Valk eindelijk weer eens zou worden gewonnen.

Zowel Robin Walk, Thijmen de Ruiter, Randy Hofmeijer, Robin van Cuijk, Nick van Dijk als Michiel van Zuidam trainden deze week weer gewoon mee met de groep dus het lijkt er op dat iedereen weer inzetbaar is op Parkzicht. De trainer kan dus nu weer keuzes maken nadat er tegen Blauw Geel toch een en ander geschoven moest worden. Aanvoerder Randy Hofmeijer: "Ja, ik ben gelukkig ook weer fit, heb alles mee kunnen doen. Ik weet niet wat de trainer van plan is hoor. De afgelopen wedstrijden waren niet dusdanig goed dat je zeker weet dat er niks zou worden veranderd. We gaan het zien."

[image=187639]

De Valk
De afgelopen vier wedstrijden waren voor UDI'19 zeer karig betreffende de puntenbuit. Slechts één puntje werd er meegenomen. Hierdoor moet er eigenlijk zondag gewonnen worden. Hofmeijer: "De Valk zal ook punten willen halen dus makkelijk zal het niet zijn. Ik vind echter dat we moeten winnen, dat zijn we bijna aan onze stand verplicht." In het verleden kampte men in Valkenswaard nog wel eens met een slecht veld maar in deze tijd van het jaar zal het allemaal nog wel meevallen. Dat kan dus ook geen excuus zijn. Wil UDI'19 nog iets dit jaar dan zal er aan een goede serie moeten worden begonnen, zoveel is wel duidelijk. Weer een nederlaag zou inhouden dat het jaar alweer zo goed als voorbij is.

[image=109736]

Varianten
Het is nu de vraag hoe UDI'19 zondag zal aantreden. Er zal een middenvelder op de bank moeten zitten die normaal vaak in de basis staat bijvoorbeeld. Of offert Gösgens linksbuiten Van Zuidam weer voor een middenvelder? Achterin stond het centrum met Ritchie Anpong en Tomas Hendriks redelijk goed maar nu zijn Nick van Dijk en Thijmen de Ruiter ook weer volledig inzetbaar. Met Thijs van Hoeij en Denny Witjes lopen er twee redelijk gelijkwaardige keepers rond. Er zijn dus veel varianten mogelijk.

Programma Hoofdklasse B:
- De Valk - UDI '19
- Blauw Geel '38 - sv Deurne
- OSS '20 - Gemert
- RKSV Schijndel - TEC
- DOSKO - Dongen
- AWC - Groene Ster
- Baronie - sv TOP

Stand Hoofdklasse B:
1. Blauw Geel '38 9 -18
2. DOSKO 9 -18
3. Gemert 8 -17
4. Dongen 9 -16
5. Groene Ster 9 -15
6. OSS '20 9 -15
7. TOP 9 -15
8. TEC 8 -14
9. UDI '19 9 -13
10. Baronie 9 -11
11. Valk De 9 -7
12. Deurne 9 -6
13. AWC 9 -5
14. Schijndel RKSV 9 -4
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant