Afbeelding

Piepers vieren carnaval in ‘De Pieperploats’

Carnaval 67 keer gelezen
VOLKEL - Carnavalsvereniging De Piepers uit Volkel maakte zaterdag tijdens de Pieperparty in ontmoetingscentrum De Schakel de nieuwe naam van de zaal bekend. Marianne van Oort had de winnen naam ingezonden. Tijdens het carnavalsfeest heet De Schakel: ‘De Pieperploats’.

[image=294281]

Tijdens het officiële gedeelte van de avond werd afscheid genomen van aftredend raadslid Tiny en Miranda. Ook werden de nieuwe raadsleden geïntroduceerd. Noud Hutjes, Ronnie Hurkmans en Jan van Doren samen met hun partners Roxanne, Hermie en Astrid werden ze van harte welkom geheten bij cv De Piepers.
De start van carnaval 2014/2015 werd door de dansgarde geopend met een prachtige nieuwe dans. Top wat deze meiden en hun begeleidsters lieten zien. Om te spreken met de woorden van prins Henny; “het was geweeeeeeeeeldig.”
Het inleveren van de wisselbekers werd zeer ludiek gebracht en twee nieuwe raadsleden werden nog even in het ‘zonnetje’ gezet door hun eigen carnavalsclubke: goed gedaan en mooi gebracht.
De hofkapel bracht wederom de carnavalsstemming erin door het opluisteren van de avond en het zeer creatief meespelen met de band ‘De Lekke Band’. Het plaatsen van blazers, op de drie verhoginkjes op het podium, werd zeer mooi ten tonele gebracht.
De druk bezochte Pieperparty werd afgesloten door de band ‘De Lekke Band’ en DJ Ruud. Met veel interactie met het publiek , gekke pruiken en verkleedpartijtjes namen ze alle aanwezige mee in hun knotsgekke feestje.
Namens Prins Henny en Betsie: “Het was gewoon kei geweeeeeeeeeeeeeldig.”

[image=294282]

[image=294283]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant