Afbeelding

UOV de Kring onder de indruk van Pivot Park

Zakelijk 23 keer gelezen
UDEN - UOV de Kring ging donderdag op zoek naar innovatie tijdens een bezoek aan het Pivot Park in Oss. Directrice Miriam Mol ontving de veertig ondernemers uit Uden en maakte in haar duidelijke presentatie iedereen helder wat er gebeurt in Pivot Park. De leden waren onder de indruk.

[image=293431]

In het voormalige MSD gebouw zijn kleine zelfstandige bedrijven gevestigd, werkzaam op het farmaceutische vlak. Gericht op onderzoek en ontwikkeling van medicatie ter bestrijding van bijvoorbeeld Q-koorts en ziekte van Lyme. Maar ook producerende en aanvullende branche bedrijven zijn hier aanwezig. Pivot Park biedt een open structuur en een actieve samenwerking van huurders onderling. Verbinding en versterking is hierbij een sleutelwoord. Het Pivot Park biedt de faciliteiten om ondernemers te laten groeien. Zo is er een lab waar gebruik van gemaakt kan worden.

Onderzoek
Hierna volgde een rondleiding. De robot is geschonken door MSD aan het Pivot Park en biedt ongekende mogelijkheden. Het principe waarmee men werkt, noemt men sleutel en slot. We hebben een ‘slot’ ( ziekte ), hiervoor wordt een passend ‘sleutel’ gezocht ( medicijn ). In Pivot Park staat men aan de start van een lange weg van onderzoek. Zo zijn er ruim 300.000 stofjes op voorraad waarmee getest kan worden . De leden van ondernemersvereniging UOV De Kring vonden het een prachtige ervaring. De verwachting is dat Pivot Park de komende jaren flink blijft groeien en dat er veel innovatieve ontwikkelingen uit voortkomen. (Foto's Ad van de Graaf)

[image=293432]

[image=293433]

[image=293434]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant