Afbeelding

TopRC niet eens met discussie zwarte piet

Zakelijk 65 keer gelezen
UDEN - Ook TopRC heeft de hele discussie omtrent zwarte piet gevolgd en is het daar stellig niet mee eens. ''Sinterklaas is een traditie die al jaren bestaat, iedereen moet hun traditie gewoon voort kunnen zetten. Het zijn de onschuldige kinderen die hier hoofdzakelijk de dupe van worden'', aldus de twee eigenaren. Aangezien TopRC het Sinterklaasfeest een warm hart toedraagt, houden zij op zondag 30 november van 11.00 tot 17.00 uur het GROOT Sinterklaasfeest in hun 1000m² grote winkel, gelegen aan de Losplaats 4 te Uden (boven supermarkt Emté).

[image=293418]

Op deze dag zullen er zwarte pieten aanwezig zijn, worden er leuke spelletjes gespeeld, en zijn er leuke prijzen te winnen. Daarnaast heeft TopRC de beste Sinterklaas tips, al vanaf €30 geselecteerd. Het GROOT Sinterklaasfeest zal plaatsvinden van 11.00 tot 17.00.
TopRC richt zich op de verkoop van radiografisch bestuurbare producten. Te denken aan auto's, drones, helicopters, vliegtuigen en meer. TopRC heeft een zeer groot assortiment, wat een breed publiek aanspreekt. “Heel veel mensen denken vaak dat het erg dure artikelen zijn, maar niets is minder waar. Een drone is bijvoorbeeld al te verkrijgen vanaf € 39, en een rc auto heeft u al vanaf € 99. De rc hobby is tegenwoordig erg toegankelijk. Zo zijn de artikelen vaak volledig voorgemonteerd, waardoor u niets meer in elkaar hoeft te zetten. Daarnaast worden deze vaak als compleet pakket geleverd, en heeft u niets meer nodig om aan de slag te kunnen met het product. TopRC richt zich op de proffesionele rc artikelen, waardoor de kwaliteit hiervan vele malen beter is als bij een speelgoedwinkel. Nog een groot voordeel is dat er lossen onderdelen te verkrijgen zijn, waardoor uw product handig te repareren is.”

Service
Service staat bij TopRC voorop. “Komt u ergens niet uit, dan zal TopRC met plezier de benodigde informatie verschaffen. Daarnaast zijn de medewerkers van TopRC zelf heel erg gepassioneerd van deze hobby, waardoor de juiste kennis en ervaring overgedragen kan worden op hun klanten. U kunt bij TopRC ook een afspraak maken voor eventuele reparaties, zodat de monteur uw rc product weer in orde maakt.”

Meer informatie is te vinden op: www.toprc.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant