Afbeelding

Ondernemend Uden gaat op 'Secret Mission'

Zakelijk 40 keer gelezen
UDEN – Wegens groot succes krijgen Cirque des Affaires en Burlesque Lounge een spraakmakend vervolg. Stichting Business Events Uden nodigt op zaterdag 28 maart 2015 ondernemend Uden, Volkel en Odiliapeel uit voor business event Secret Mission.

[image=293373]

Het thema van hét ondernemersfeest van Uden is donderdagavond bekendgemaakt bij Markant Uden. Voor deze avond waren de sponsors van de succesvolle eerdere edities Cirque des Affaires en Burlesque Lounge uitgenodigd. “We laten het circus van het zakendoen (Cirque des Affaires) achter ons. Een nieuwe tijd is namelijk aangebroken: the sky is the limit! Secret Mission is een uniek event, in een mysterieuze setting, op een legendarische plek: Vliegbasis Volkel!”
Zaterdagavond 28 maart 2015 wordt een avond van grenzeloos genieten, met spannende, sensationele en spectaculaire verrassingen. “Hoe de exacte invulling van het programma eruit ziet? Dat blijft top secret. Maar naast de ondernemersonderscheiding ligt de focus van dit ondernemersfeest vooral op het beleven van een ongedwongen avond waarover nog lang gesproken zal worden!"

Secret Mission is een initiatief van Stichting Business Events Uden, in samenwerking met alle ondernemersverenigingen uit gemeente Uden. Toegangskaarten zijn vanaf januari 2015 verkrijgbaar.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant