Afbeelding

Inschrijven voor curling Uden on Ice

Centrum 158 keer gelezen
UDEN - Voor het vijfde jaar kunnen liefhebbers zich weer aanmelden voor de curlingavonden met Uden on Ice. Dit jaar zijn er maar liefst twaalf banen. Per avond is er plaats voor 48 curlingteams in tegenstelling tot 40 teams vorig jaar. Evenals voorgaande jaren verwacht de organisatie dat alle plaatsen gevuld worden.

[image=265146]

Teams die zeker willen zijn van deelname kunnen zich nu al inschrijven via www.uden-on-ice.nl/inschrijven. Nieuw bij het inschrijven is dat je direct via iDEAL moet betalen. Wanneer de inschrijving en betaling correct zijn voltooid, wordt een bevestigingsmail met een betalingscode gestuurd. Bewaar deze betalingscode goed. Dit nummer kan gevraagd worden als identificatie tijdens de curlingavond. De curlingtoernooien van Uden on Ice zijn op maandagen 15, 22 en 29 december. Het programma begint steeds om 19.00 uur met de aanmelding bij de wedstrijdtafel op het ijs. Vanaf half acht begint de strijd die steeds duurt tot 22:30 uur waarna meteen de prijsuitreiking volgt en een afsluitende borrel.
De inschrijving wordt pas definitief na betaling van 20 euro inschrijfgeld per team voor één van de curlingavonden, 35 euro voor twee of 45 euro per team voor alle drie de curlingavonden. Meer informatie: Sjoerd Janssen, of 06-14342930.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant