Afbeelding

Hotel Arrows viert 35-jarig jubileum

Zakelijk 110 keer gelezen
UDEN - Hotel Arrows op de hoek St. Janstraat en helenastraat in Uden bestaat 35 jaar. Het jubileum wordt de hele maand november gevierd. Zo ontvangen alle gasten bij aankomst een welkomstdrankje. Ook is de website in een feestelijk jasje gestoken.

[image=293314]

Hotel Arrows is een modern viersterrenhotel in het centrum van Uden. Het familiebedrijf werd in 1979 opgericht en heeft inmiddels een stevige positie verworven in de regio Uden, Oss, Veghel. Hoewel er in de afgelopen 35 jaar veel is veranderd, zijn sommige zaken volgens directeur Bob Pijls nog precies hetzelfde. “We zijn nog steeds een familiebedrijf en dat merken onze gasten. Een persoonlijke benadering staat voorop.”
Als derde generatie heeft Bob Pijls (28) samen met zijn zus Jill (26) de dagelijkse leiding over het familiebedrijf. Volgend jaar neemt hij het hotel over van zijn vader, die het weer overnam van zijn ouders. “We hebben veel bewondering voor de manier waarop onze familie dit hotel heeft opgebouwd”, vertelt Bob. “Het 35-jarig jubileum is een prachtige mijlpaal waar we als familie erg trots op zijn. Daarom hebben we de maand november omgedoopt tot feestmaand en zetten we onze gasten extra in het zonnetje.”

Arrangementen
Ondertussen kijken Bob en Jill ook vooruit. “We blijven vernieuwen om het onze gasten naar de zin te maken. We zijn afgelopen jaar gestart met diverse fietsarrangementen en culinaire arrangementen. Dit blijkt een groot succes, mede dankzij de goede samenwerking met de regio. Een mooi voorbeeld daarvan is het nieuwe Uden on Ice-arrangement dat deze winter van start gaat. We hopen dat dit net zo’n succes wordt.” Kijk voor meer informatie op www.hotelarrows.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant