Afbeelding

Van campingkeuken naar Eetcafé Heische Tip

Zakelijk 83 keer gelezen
ZEELAND - Het menu van het eetcafé van de Heische Tip is uitgebreid met winterse maaltijden. Vanaf nu kunnen bezoekers de hele winter genieten van bourgondische gezelligheid en lekker eten.

[image=293284]

Vers, eerlijk, kwaliteit en sfeervol, dat zijn de vier kernwaarden van het eetcafé van de Heische Tip in Zeeland. Sinds dit jaar kent het etablissement een andere opzet “We wilden onszelf als een echt eetcafé in de markt zetten. Voorheen was het vrij eenvoudig en gericht op de massa”, vertellen Patrick van den Berg en Marianne Klein Poelhuis. Klein Poelhuis werd in april aangenomen als kok. Er kwamen nieuwe gerechten op de menukaart, met speciale aandacht voor producten uit de regio. “We gebruiken al bij heel wat gerechten streekproducten. Dat past perfect bij het karakter van de camping. Het is de bedoeling dat we in de toekomst nog meer streekproducten gaan gebruiken”, vertelt Klein Poelhuis.

Druk
De andere opzet van het eetcafé zorgde de afgelopen maanden voor flinke drukte. “We hebben veel positieve reacties gehad. Veel gasten werden verrast door de goede kwaliteit en het ‘volwassen’ karakter van de keuken. Daarom zagen we er wel wat in om ook na de zomer open te blijven”, vertellen de ondernemers. Op deze manier blijft er in de winter ook een gezellige bedrijvigheid op de Heische Tip.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant