Afbeelding

‘We verkopen wat we zelf leuk vinden’

Zakelijk 88 keer gelezen
ZEELAND - De Zeelandse cadeauwinkel ‘For Kings and Queens’ bestaat één jaar. Eigenaressen Leonie Zantman en Christine Deriemaeker-Zantman vieren dat jubileum met een cadeauactie. Die actie loopt zolang de voorraad strekt.

[image=293283]

‘For Kings and Queens’ opende haar deuren op 1 november 2013. De winkel wordt gerund door de zussen Leonie en Christine Zantman. “Het was tijd voor iets anders”, vertelt Christine, die stopte als dierenarts. “Omdat Leonie verhuisde, konden we een zaak in Zeeland beginnen. Onze Engelse achtergrond zie je terug in de winkel, maar het is geen Engelse winkel.” De twee zussen kwamen via India en Engeland in Zeeland terecht: “Onze vader werkte voor Philips en daardoor verhuisden we regelmatig. Toen zijn we in Zeeland komen wonen.”
De winkel is volgens de gezusters Zantman een soort huiskamer: “Er staan veel persoonlijke spullen in, zoals een grote, houten kast en een theekastje van onze oma.”

Assortiment
‘For Kings and Queens’ is een echte cadeauwinkel. “We verkopen wat we zelf leuk vinden. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de klant. Als zij naar iets specifieks vragen, kunnen we het zelfs speciaal inkopen”, vertellen Leonie en Christine. Het assortiment van de jubilerende winkel is zeer divers: “Er is een grote variatie aan cadeaus te vinden, voor iedereen van 0 tot 99 jaar. Tachtig procent van alle cadeaus zijn niet duurder dan twintig euro. De eyecatchers -zoals het servies of de tassen- zijn de uitschieters.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant