Afbeelding

‘Uje Swingt!’ gaat los met Tilt

Centrum 101 keer gelezen
UDEN - Uje Swingt is zaterdagavond ‘the place to be’. Naast de internationale topact Lasgo gaat de meest bekende top coverband van Nederland - Tilt - er een gigantisch feest van maken.

[image=292993]

Het succes van Tilt laat zich verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen gewoon op de grond is blijven staan, ondanks dat zij bijna alle grote Nederlandse sterren al hebben begeleid, van Lee Towers tot Marco Borsato en van Nick en Simon tot Xander de Buisonjé. Doordat Tilt kan putten uit een enorm breed repertoire, is de groep geschikt voor iedere festiviteit. Anno 2014 deelt oprichter en entertainer-zanger Frenk het podium met zangeres Lotte Tissen , toetsenist Jorg Vrensen, bassist Peter Vennings, gitarist Michiel van den Boer en drummer Peter Verbunt.
De Belgische Eurodance act Lasgo geeft zijn Amerikaanse toernee een swingend vervolg in Uden. Met de ‘amazing’ Jelle van Daal weet Lasgo met elke nieuwe release weer een hit te scoren. Ook is Lasgo regelmatig te bewonderen op TV, onder andere by Q-Music.

De laatste kaarten voor ‘Uje Swingt’ zijn verkrijgbaar bij de bekende kaartverkooppunten te weten Shell Bitswijk, Markant Uden en via www.knoerissen.nl.

[image=292992]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant